Hazard kent geweldige seizoensstart: "Heb wel beter gespeeld"

11 oktober 2018, 17:34

Qua statistieken kent Eden Hazard zijn beste seizoensstart ooit. De Belg scoorde in acht wedstrijden liefst zeven keer en noteerde daarnaast ook nog drie assists. Onder Maurizio Sarri lijkt de aanvaller helemaal te zijn opgeleefd. Hij voelt zich goed, maar kan nog beter.

Dat zegt Hazard tegen Sporza. De aanvaller voelt zich uitstekend. "Het is waar dat ik statistisch gezien nooit beter deed, maar ik heb wel al beter gespeeld", zei de Belg vandaag (donderdag). Desondanks is hij ook kritisch op zichzelf. "Ik scoor makkelijk en deel goede passes uit, maar in bepaalde wedstrijden maakte ik toch fouten. Ik denk dus dat ik nog progressie kan maken."

Hazard vindt het niet vreemd dat hij nu zo goed in vorm is." Mijn laatste seizoen bij Lille was heel goed, het tweede onder Mourinho en het eerste onder Conte ook, maar toen scoorde ik wel minder. Dat dat nu vaker gebeurt, heeft wat met geluk te maken en ook met de offensievere rol die ik krijg bij Chelsea, dichter bij het doel. Ik grijp mijn kansen en als je scoort, wil je dat steeds meer doen. Ook bij de Rode Duivels vind ik de jongste jaren makkelijker de weg naar het doel en ik wil de supporters met doelpunten blijven plezieren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen