Real Madrid neemt juridische stappen tegen Portugees dagblad

11 oktober 2018, 15:55

Real Madrid neemt gerechtelijke stappen tegen het Portugese dagblad Correio da Manhã. De krant heeft volgens De Koninklijke valse informatie verspreid. De Madrileense club zou volgens het Portugese medium een rol hebben gespeeld bijhet verzwijgen van de verkrachtingszaak van Cristiano Ronaldo.

Correio da Manhã publiceerde woensdag een verhaal waarin werd beweerd dat Real Madrid de aanvaller zou hebben gepusht om Kathryn Mayorga zwijggeld te betalen. De Amerikaanse vrouw beschuldigt Ronaldo ervan haar in 2009 in een hotel in Las Vegas te hebben verkracht. Vervolgens zou de speler van Juventus haar 375.000 euro zwijggeld hebben betaald.

De Madrilenen ontkennen de beschuldiging van Correio da Manhã. Ronaldo ontkent op zijn beurt de vrouw te hebben verkracht. "Ik ontken met klem de beschuldigingen die tegen mij zijn gemaakt. Verkrachting is een verschrikkelijke misdaad die indruist tegen alles wat ik ben en waarin ik geloof. Hoe graag ik ook mijn naam wil zuiveren, ik weiger om mee te doen aan het mediaspektakel, dat gecreëerd wordt door mensen die zichzelf ten koste van mij willen promoten", zei hij onlangs.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen