Ondaan keert definitief terug bij Telstar: "Een goede boost"

Ondaan keert definitief terug bij Telstar: "Een goede boost"

11 oktober 2018 – Terell Ondaan keert terug op het oude nest. Telstar maakt via de officiële kanalen bekend dat de 25-jarige buitenspeler een contract tot de zomer van 2020 heeft getekend. Ondaan trainde de voorbije tijd al mee in Velsen-Zuid."Wij denken dat wij met de komst van Terell de selectie een goede boost geven. Naast zijn voetballende kwaliteiten, neemt Terell ook ervaring mee die wij goed kunnen gebruiken. Wij zijn daarom erg blij Terell te kunnen toevoegen aan de selectie", zegt technisch directeur Piet Buter.

Ondaan, die per direct speelgerechtigd is voor Telstar, begon het huidige seizoen bij PEC Zwolle. Vlak voor het sluiten van de zomerse transferwindow werd zijn contract verscheurd. De aanvaller zou aanvankelijk alleen meetrainen bij Telstar, maar de voormalig speler van Willem II, Excelsior en Erzurumspor gaat nu ook wedstrijden spelen in Velsen-Zuid.

Ondaan speelde aan het begin van het seizoen 2013/2014 drie wedstrijden bij Telstar. Hij scoorde in die duels vier keer en verdiende daarmee een transfer naar Willem II.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. donderdag 20 juni 2019

  2. woensdag 19 juni 2019