Dilrosun: "Over paar jaar hoop ik bij Europese top aan te haken"

11 oktober 2018, 09:34

Javairo Dilrosun maakte de afgelopen zomer voor een bedrag van slechts 250.000 euro de overstap van Manchester City naar Hertha BSC. In Berlijn is het hem snel gelukt om een basisplaats af te dwingen. De twintigjarige buitenspeler zegt dat hij met het oog op de toekomst een stapje terug heeft gedaan.

"Er was veel interesse, ook van grote clubs. Maar ik denk dat spelen op mijn leeftijd belangrijk is. Daarom heb ik voor Hertha BSC gekozen. Over een paar jaar hoop ik weer bij de Europese top aan te haken", vertelt Dilrosun aan de NOS. De aanvaller maakte in het prille Bundesliga-seizoen twee doelpunten en was goed voor drie assists.

"Het gaat snel", geeft Dilrosun toe. "De media zitten erbovenop. Ik heb er veel fans bijgekregen. Eerder speelde ik met Bayern München op de PlayStation, nu stond ik op hetzelfde veld met Arjen Robben. Een heerlijk gevoel. Ik ben goed op weg en moet deze lijn doortrekken. Dan komt het 'grote' Oranje vanzelf. Een carrière als Robben? Ik hoop dat ik dat ook kan doen, maar zijn carrière is niet normaal."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen