NEC niet in zee met Nienhuis; proefperiode snel beëindigd

11 oktober 2018, 08:59

Leonard Nienhuis wordt niet de nieuwe doelman van NEC. De Nijmegenaren laten via de officiële kanalen weten dat de stage van de clubloze keeper 'in goed overleg' is beëindigd. Nienhuis trainde de afgelopen twee dagen mee bij de Eerste Divisie-club.

NEC heeft te maken met een keepersprobleem en is naarstig op zoek naar een nieuwe doelman. Dat was de reden dat Nienhuis, die sinds zijn vertrek bij Sparta Rotterdam clubloos is, stage liep. Hij is niet de enige doelman die in Nijmegen op proef was: Osman Hadzikic mag zich eveneens bewijzen tegenover de technische staf. Hij krijgt iets langer de tijd dan Nienhuis.

De Eerste Divisie-club hoopt zich binnenkort te versterken met een nieuwe sluitpost. Marco van Duin is op dit moment de enige doelman in de NEC-selectie. Gino Coutinho stopte enkele weken geleden wegens motivatieproblemen, Norbert Alblas liep onlangs een [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/339493/geblesseerde-alblas-zorgt-voor-een-keepersprobleem-bij-nec/,_blank,knieblessure] op.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen