Gisteren gemist: bizar verhaal over Cocu, Italië gelijk

Gisteren gemist: bizar verhaal over Cocu, Italië gelijk

11 oktober 2018 – In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 10 oktober.Van der Gaag weer ten onder: "Wordt op deze manier lastig"
NAC Breda heeft ook in een oefenwedstrijd een nederlaag geleden. sc Heerenveen ging er in het Rat Verlegh Stadion met een 0-2 overwinning vandoor. Trainer Mitchell van der Gaag ziet daardoor de kopzorgen verder toenemen.

Rol Benzema bij Franse ploeg lijkt helemaal uitgespeeld
De kans is klein dat Karim Benzema ooit nog het shirt van Frankrijk aan gaat trekken. De Franse spits wordt al sinds 2015 niet meer gebruikt bij de nationale ploeg en als het aan de Franse bond ligt dan blijft dat ook zo.

Krankzinnig: Cocu bij Fenerbahçe gedwarsboomd door eigen staf
Dat het met Phillip Cocu en Fenerbahçe niet goed gaat, lijkt een duidelijke reden te hebben. Voorzitter Ali Koc is woensdag naar buiten getreden met een onvoorstelbaar verhaal. Hij stelt dat Cocu gedwarsboomd werd door drie Turkse stafleden die inmiddels zijn ontslagen. Dat drietal maakte het de Nederlandse trainer onvoorstelbaar moeilijk.

UEFA verhoogt prijzengeld voor nieuwe Nations League
Het prijzengeld voor de Nations League is woensdag omhoog gegooid. De UEFA spreekt van een positieve situatie bij de bond, waardoor er meer geld beschikbaar is gekomen voor de Nations League. Daardoor ontvangen de landen nu meer geld.

Advocaat Ronaldo ontkent verkrachting: "Het zijn verzinsels"
Er is momenteel veel te doen om Cristiano Ronaldo, die in 2009 een vrouw zou hebben verkracht in Las Vegas. Volgens de advocaat van de Portugees is het echter niet waar en moeten de gepubliceerde documenten niet serieus worden genomen.

Italië blijft worstelen en wint ook niet van Oekraïne
De nationale ploeg van Italië blijft aanmodderen. De formatie van Roberto Mancini kwam vanavond dankzij een cadeautje op voorsprong tegen Oekraïne, maar wist de voorsprong niet vast te houden. Het werd 1-1 in het stadion van Sampdoria.

Reacties

Meer nieuws

  1. woensdag 19 juni 2019

  2. dinsdag 18 juni 2019