Angeliño grote onbekende in Spanje: "Hebben het nooit over hem"

10 oktober 2018, 22:03

Angeliño zit in de selectie van Jong Spanje en dat is redelijk verrassend voor de Spaanse voetbalwereld. Volgens Edwin Winkels, kenner van het Spaanse voetbal en woonachtig in het land, gaat het in Spanje zelden over de speler van PSV.

Hij is al lang uit beeld in eigen land, weet Winkels. "Hij verruilde op zestienjarige leeftijd Deportivo La Coruña voor Manchester City en is daarna uit beeld verdwenen in Spanje", zegt hij tegen Omroep Brabant. De linksback speelde in Spanje nog enige tijd voor Real Mallorca op het tweede niveau. "Maar ook daar heeft hij niet veel gespeeld en daardoor viel hij niet op. Pas bij NAC ging hij veel spelen, maar hij zal nu bij PSV wellicht meer in de picture komen, maar op dit moment hebben de media het nooit over hem."

Hoe de kansen zijn van Angeliño om het 'grote' Spanje te halen, weet Winkels niet. "Het is wel vrij laat om pas op je 21ste voor het eerste bij de selectie van Jong Spanje te zitten. Daarnaast is er in Spanje een grote vijver met heel veel talenten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen