NAC krijgt kansen, maar verliest ook van Heerenveen

10 oktober 2018, 17:04   Bijgewerkt: 10 oktober 2018, 18:06

Ook in een oefenwedstrijd heeft NAC Breda het zoet van een overwinning niet kunnen proeven. De in crisis verkerende Brabanders verloren woensdagmiddag in eigen stadion van sc Heerenveen (0-2). Het duel werd achter gesloten deuren gespeeld.

NAC heeft dus weer een nederlaag geleden, maar kreeg wel kansen. In het eerste bedrijf schoot Mounir El Allouchi op de lat en miste Gianluca Nijholt een penalty. Zijn inzet werd gestopt door Filip Bednarek. Na de pauze liet Heerenveen zien wel te kunnen scoren. De pas achttienjarige Emil Frederiksen opende de score in de 57ste minuut en vier minuten later was het al 0-2. Ben Rienstra maakte zijn eerste goal in Friese dienst.

Beide clubs komen in het aanstaande weekend uiteraard niet in actie vanwege de interlandbreak.