Nederland
0 – 0
Duitsland

Spoorboekje: Oranje traint, Nations League gaat verder

Spoorboekje: Oranje traint, Nations League gaat verder

11 oktober 2018 – Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op donderdag 11 oktober.Nieuws

Het Nederlands elftal traint
Na twee volle dagen met persmomenten staat bondscoach Ronald Koeman vandaag in de luwte op het veld in Zeist. Met zijn volledig fitte selectie traint de oefenmeester twee keer in aanloop naar het belangrijke duel in de Nations League met Duitsland. Ongetwijfeld gaat hij werken naar een basisopstelling deze dagen.

Wedstrijden

Irak - Argentinië (20.00 uur)
Zonder Lionel Messi treedt Argentinië aan tegen Irak in een oefenwedstrijd. Toch zullen er maar weinigen in eigen land zijn die er echt wakker van liggen, want een nieuwe definitieve bondscoach is er ook nog niet gevonden. Oftewel: wat is de staat van de nationale ploeg van de Argentijnen? Op die vraag zullen we gedeeltelijk een antwoord krijgen vandaag.

Wales - Spanje (20.45 uur)
Luis Enrique is uitstekend begonnen aan zijn periode als bondscoach van Spanje. Met zeges op Kroatië en Engeland heeft zijn ploeg indruk gemaakt vorige maand. Kan hij op bezoek bij Wales - dat Gareth Bale moet missen - wederom zo veel indruk maken? 

Polen - Portugal (20.45 uur)
Tijdens de honderdste interland van Robert Lewandowski is Cristiano Ronaldo niet van de partij. In het duel van de Nations League, Groep 3 van Divisie A, is de Portugees door alle ontwikkelingen niet van de partij. Voor Polen betekent de wedstrijd een belangrijke kans om zich van de derde plaats af te spelen, waar het momenteel samen met Italië (beide landen één punt) staat. 

Voetbal op tv

20.45 uur: Polen - Portugal, Ziggo Sport Voetbal, live verslag van het duel in de Nations League
20.45 uur: Rusland - Zweden, Ziggo Sport Extra, live verslag van het duel in de Nations League

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 24 maart 2019

  2. zaterdag 23 maart 2019