Ajax verslaat PEC Zwolle in besloten oefenduel, Cerny scoort

10 oktober 2018, 13:03   Bijgewerkt: 10 oktober 2018, 13:36

Ajax heeft een besloten oefenwedstrijd gewonnen van PEC Zwolle. Met Klaas-Jan Huntelaar en David Neres in de basis had de formatie weinig moeite met de bezoekes, die via Giovanni Hiwat nog wel razendsnel op voorsprong kwamen. Vaclav Cerny, Huntelaar, Leo Thethani en Teun Bijleveld zorgden woensdagmiddag uiteindelijk voor een simpele Amsterdamse zege op De Toekomst (1-4).

Naast Huntelaar, Zakaria Labyad en Neres koos Ten Hag, die al zijn internationals moest missen, vooral voor veel jeugspelers. De gasten speelden wel met een stuk meer basisspelers onder wie Bram van Polen, Gustavo Hamer en Zian Flemming, maar brachten gedurende het duel met doelman Dean Bouzanis, Stefan de Bert, de Fransman Marc-Oliver Doué, Lars Miedema, Rogier Benschop en Eliano Reijnders eveneens de nodige jeugdigde spelers in.

Ajax, dat na achttien minuten de vroege openingstreffer van Hiwat al had omgdraaid via Cerny en Huntelaar, liep zodoende tegen het einde aan nog verder uit. Invaller Thetani maakte twee minuten voor het einde de 1-3, gevolgd door de laatste treffer van Bijleveld. Voor Cerny, die al tweemaal voor Jong Ajax uitkwam recentelijk, was het na zijn blessure een rentree in het eerste team van Ajax.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen