Nederlander Vermeer verlengt contract bij Beijing Guoan

10 oktober 2018, 12:11   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Nederlander Jason Vermeer heeft zijn contract bij de Chinese topclub Beijing Guoan met twee jaar verlengd. De 23-jarige techniektrainer heeft bovendien de optie voor nog een extra derde jaar bij de club, waar onder anderen Jonathan Viera, Cédric Bakambu en Renato Augusto onder contract staan bij het eerste elftal. Naast de techniek, is Vermeer ook een individuele trainer binnen de jeugdopleiding.

"Ik ben blij en trots dat deze grote club het vertrouwen in mij houdt om de jonge spelers nog beter te maken en te zorgen dat er meer doorstromen naar het eerste elftal", aldus Vermeer over zijn nieuwe contract. "Dat ik als jonge jongen en als buitenlander daar aan mag bijdragen, is geweldig. Ik hoop nog lang in dit land te blijven en mijn carrière verder uit te breiden."

Vermeer kwam enkele jaren geleden in China te werken en heeft daar inmiddels al een aardige reputatie opgebouwd. Hij werkt veel met de Wiel Coever-methode, zo vertelde hij eerder in een uitgebreid interview. "Voetbal is net als auto rijden. Je moet je hersenen inzicht laten geven in het spel, maar dat kan pas als de basis goed is", legde hij zijn voetbalvisie uit. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen