Kluivert geniet vanuit Rome ook van de prestaties Ajax

10 oktober 2018, 08:42   Bijgewerkt: 10 oktober 2018, 09:05

Justin Kluivert was afgelopen weekend een aandachtige toeschouwer bij het Eredivisie-duel tussen Ajax en AZ. De aanvaller die deze zomer vertrok uit Amsterdam kan zeker genieten van zijn oude ploeggenoten, samen met de goede zomeraanwinsten, die dit seizoen al veel mooie dingen lieten zien. "Ze hebben goede aankopen gedaan, zeker", vindt de buitenspeler.

Dat vertelt hij tegenover de NOS. "Het was mooi om te zien en het ging best wel makkelijk tegen AZ", erkende Kluivert over het gewonnen duel (5-0). "Maar met zo'n team kan dat ook wel. Ze hebben goede aankopen gedaan en hebben een heel mooi team staan. Je ziet ook wel wat ze bereiken in de Champions League tegen Bayern München. Een mooi resultaat."

Hoewel Kluivert er nadrukkelijk zelf voor koos om deze zomer Ajax te verlaten, was dat best een lastige beslissing. "Natuurlijk was het zwaar, vooral in het begin. Je verlaat de club waar je heel de jeugdopleiding hebt doorlopen", aldus de aanvaller, die snapt dat het een omstreden beslissing was. "Maar natuurlijk wil je liever dat iedereen het met je eens is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen