Ten Hag: "Niet tevreden zijn, want dat leidt tot luiheid"

9 oktober 2018, 14:40

Erik ten Hag gaat met Ajax een goed gevoel de interlandperiode in. In de voorbije zeventien wedstrijden voor Ajax ging het slechts één keer fout. "Tegen PSV hebben we het niet goed kunnen opvangen. Toen hebben we onnodig, maar verdiend verloren", aldus Ten Hag.

Ondanks de zeperd vindt Ten Hag dat zijn selectie in de goede richting zit. "De ploeg ontwikkelt zich goed. Er zijn steeds meer automatismen en vastigheden, we spelen aantrekkelijk en dit wordt gekoppeld aan resultaat", zegt de trainer tegen Ajax TV. "We zitten hier met een goed gevoel en dat moeten we verder uitbouwen. Dat betekent dat we niet tevreden moeten zijn, want dat leidt tot luiheid. Goed is niet goed genoeg, we moeten beter. In die mindset kan het een goed seizoen worden."

Ten Hag riep afgelopen weekend bondscoaches op voorzichtig te zijn met zijn spelers. "We hebben een ontzettend zwaar programma achter de rug, dat moet je ook meenemen. Zeker als je niet om het echie speelt. Het is in het belang van de speler dat hij gezond blijft, maar ook voor de bondscoach, de clubcoach en het Nederlandse voetbal. We hebben kans om in de Champions League te overwinteren. Voor Ajax is dat belangrijk, voor de speler maar ook zeker voor het Nederlandse voetbal."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen