Jans: "Dat alle pijlen nu op mij zijn gericht is logisch"

9 oktober 2018, 13:52

Ron Jans kan zich vinden in de kritiek dat de selectie van FC Groningen niet in balans is. Volgens de technisch manager van de club ligt het pijnpunt op het middenveld. "Daar ontbreekt toch wel een speler", aldus Jans, die ook vindt dat de huidige prestaties beter kunnen.

"Op het laatste moment, bij het vertrek van Drost, zijn we bezig geweest om een middenvelder erbij te halen. Na gezamenlijk overleg hebben we besloten dat niet te doen", legt Jans uit aan RTV Noord. "Door alle kritiek gaan spelers misschien ook wel denken dat ze iets niet kunnen. Maar ik ben ervan overtuigd dat deze selectie een stuk beter kan."

Jans krijgt hier en daar ook het verwijt dat het hem als technisch manager ontbreekt aan een netwerk. "Die mensen die dat zeggen weten helemaal niet met wie ik contact heb en wat mijn netwerk is. Ik heb zoveel mensen leren kennen en ben vanaf dag één bezig om mijn netwerk op te bouwen. Je doet het natuurlijk als team. Het was ook best lastig dat hoofdscout Carlos Aalbers vlak voor de transferwindow naar AZ ging en scout Jurrie Koolhof met zijn gezondheid worstelt. Dat wil ik niet opvoeren als excuus, dat alle pijlen nu op mij zijn gericht is logisch."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen