Streppel voert gesprekken met Anorthosis Famagusta

9 oktober 2018, 11:46   Bijgewerkt: 11 oktober 2018, 12:01

Jurgen Streppel staat voor een avontuur in Cyprus. De nog clubloze trainer is in gesprek met Anorthosis Famagusta, meldt de nummer acht van Cyprus via de officiële kanalen. Streppel geldt daar als belangrijkste kandidaat om de trainersvacature in te vullen. Na zijn periode van twee jaar bij sc Heerenveen zat de oefenmeester zonder club.

Aanvankelijk wilde Famagusta in zee met Igor Biscan. De Kroaat had al getekend om direct aan de slag te gaan, maar hij kreeg deze week te maken met familieomstandigheden. Biscan vroeg de club om later aan de klus te beginnen. Famagusta besloot niet in te stemmen en vervolgde zijn zoektocht. De Cyprioten kwamen uit bij Streppel, die nu als voornaamste kandidaat geldt. Mogelijk wordt de 49-jarige trainer al op zeer korte termijn gepresenteerd.

De dertienvoudig landskampioen is een grote club in Cyprus. In 2008 werd Anorthosis de eerste Cypriotische club die de groepsfase van de Champions League haalde. Momenteel staan onder meer de voormalige Eredivisie-spelers Danijel Pranjic (sc Heerenveen) en Sekou Cissé (Feyenoord) onder contract in Famagusta.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen