Buijs over aanwezige Jans: "Daar heb ik geen problemen mee"

Buijs over aanwezige Jans: "Daar heb ik geen problemen mee"

8 oktober 2018 – FC Groningen-coach Danny Buijs vindt niet erg dat technisch manager Ron Jans aanwezig is tijdens wedstrijden van de club. De voormalig trainer profileert zich geregeld langs de zijlijn, maar Buijs heeft daar geen bezwaar tegen. "Ik zie Ron ook totaal niet als bedreiging."Bij het programma Peptalk benadrukt de coach van Groningen dat hij de aanwezigheid van Jans niet storend vindt. "Daar heb ik geen problemen mee. Ik zie Ron ook totaal niet als bedreiging. Hij heeft ook al aangegeven dat hij moeite heeft met zijn rol als technisch manager."

Buijs denkt niet dat Jans invloed wil hebben op het spel van de ploeg. "Zo ervaar ik het niet. Ik heb meer het gevoel dat hij zelf zoekende is in zijn rol als technisch manager, omdat het iets anders is dan trainen. Ik heb daar geen problemen mee."

Of Jans nou langs de lijn staat of niet: echt vlotten wil het in het noorden nog niet dit seizoen. Ook op bezoek bij ADO Den Haag werd dit weekend verloren, maar Buijs valt zijn spelers niet af. "Je gaat spelers pas iets verwijten als je het gevoel hebt dat ze niet het maximale gedaan hebben. Ik kan een speler moeilijk verwijten als hij een kans mist of een bal verkeerd geeft. Dat hoort bij het voetbal."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. zondag 18 augustus 2019

  2. zaterdag 17 augustus 2019

  3. vrijdag 16 augustus 2019