Deschamps niet rouwig om niet oproepen City-back Mendy

8 oktober 2018, 20:15

Benjamin Mendy

V (L) - Lorient
€3.8M
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/benjamin-mendy">Benjamin Mendy
 
Meer info
' href="https://www.fcupdate.nl/voetballers/benjamin-mendy-57235">Benjamin Mendy beleeft roerige weken in zijn carrière als profvoetballer. De Franse linksback van Manchester City werd onlangs kort bij zijn club uit de selectie gezet en is nu gepasseerd door zijn bondscoach Didier Deschamps. "Ik heb er geen spijt van dat ik hem niet heb opgeroepen."

Lucas Digne krijgt de voorkeur boven Mendy en in Frankrijk gingen de geruchten dat Deschamps en de City-back op gespannen voet leven. Deschamps zou namelijk vinden dat Mendy professioneler met het voetbal moet omgaan.

De officiële lezing van Mendy's afwezigheid was het feit dat hij geblesseerd was, maar prompt stond hij in de topper tegen Liverpool in de basis. Deschamps probeerde het maandag op de persconferentie uit te leggen, maar dat viel nog niet mee. "Ik heb er geen spijt van dat ik hem niet heb opgeroepen. Ik werd ook niet verrast door het feit dat hij speelde tegen Liverpool en vond hem best goed spelen."

Het waren niet alleen maar complimenten die de coach van de wereldkampioenen gaf. Hij vindt dat Mendy zich meer als een prof moet gedragen. "Op en naast het veld. Dat weet hij zelf ook wel. Om te kunnen presteren op het hoogste niveau, is dat noodzakelijk. Ik wanhoop niet dat hij dit niet begrijpt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen