Uitblinker Foor: "Dit is mijn beste periode als prof"

8 oktober 2018, 17:37

Zijn pegel tegen Heracles Almelo was ongetwijfeld een van de mooiste goals van deze speelronde en de manier waarop de bal binnenplofte zei veel over de vorm van de doelpuntenmaker: Vitessenaar Navarone Foor is bezig aan een sterke periode in zijn voetballoopbaan. "Ik ben al een hele tijd topfit."

De topvorm van Foor komt niet uit de lucht vallen, zo blijkt uit een gesprek met De Gelderlander. "Ik zit geweldig in mijn vel bij Vitesse", vertelt de middenvelder annex buitenspeler. "Dat zit in alles. Wij hebben te maken met een blessuregolf, maar ik ben al een hele tijd topfit. Ik voel kracht. En ik zit vol vertrouwen. Ja, dit is mijn beste periode als prof. Maar goed ook, want dat betekent dat ik me doorontwikkeld heb."

Waar Foor vooral nog aan wil werken, is zijn afwerking. Al was daar tegen Heracles weinig mis mee, getuige de doeltreffende afstandspoeier. Toch blijft hij kritisch. "Bij NEC schoot ik daardoor heel vaak over. Ik was te wild. Het succes zit in de combinatie van techniek, kracht, souplesse en rust in het hoofd. Ik werk er heel erg veel aan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen