Spurs en Denemarken vrezen voor chronische blessure Eriksen

8 oktober 2018, 16:48

De Deense bondscoach Age Hareide en Tottenham Hotspur maken zich veel zorgen om Christian Eriksen. De middenvelder kampt sinds september met een hardnekkige buikspierblessure en de vrees is dat deze van chronische aard is: "Het klopt dat ook Tottenham daar bang voor is."

De 26-jarige oud-Ajacied kwam sinds 22 september niet meer in actie. De Deen werd door Hareide wel voor de nationale ploeg opgeroepen, maar als we hem moeten geloven, komt het duel tegen Ierland van aanstaande zaterdag te vroeg: "Ik denk ook niet dat Tottenham daar blij mee zal zijn", vertelt de bondscoach op de persconferentie.

In Denenmarken en Londen zitten ze vol vragen over de absentie van de spelmaker. "Zo'n blessure kan chronisch zijn. Het klopt dat ook Tottenham daar bang voor is." Hoe lang Eriksen uit de roulatie is, kan en wil Hareide niet zeggen. "Dat weet ik echt niet."

Eriksen speelde de eerste zes competitiewedstrijden mee bij Spurs. De komende weken lijkt hij dus niet fit genoeg, waardoor ook het meespelen in het Champions League-duel tegen PSV in het geding komt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen