Spoorboekje: Oranje-dames in actie, persconferentie van Koeman

9 oktober 2018, 07:00   Bijgewerkt: 8 oktober 2018, 23:25

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 9 oktober.

Nieuws

Persconferentie Koeman

Wat zijn de plannen van de bondscoach voor de duels met Duitsland en België? Die gaat de bondscoach ongetwijfeld uit de doeken doen tijdens de persconferentie met het Nederlands elftal vanmiddag. En kunnen de vier debutanten rekenen op speelminuten en waarom is er voor Davy Pröpper geen vervanger opgeroepen? Allemaal vragen die onze bondscoach ongetwijfeld gaat beantwoorden. 

Specials

Interview met Dominique Bloodworth: Oranje-international als verleidster in het theater

Haar laatste musical was in groep 8. Toen nog een verlegen meisje. Nu, als 37-voudig international van Oranje en speelster van Arsenal, staat Dominique Bloodworth (23) op de planken in Soof, een musical over een chaotische moeder en cateraar met een problematisch huwelijk. Bloodworths rol: de verleidster van de man van Soof.

Wedstrijden

Denemarken - Nederland (18.00 uur)

Gaat de formatie van Sarina Wiegman zich plaatsen voor de finale van de play-offs voor het WK in Frankrijk van de komende zomer? Dat is de inzet bij het duel in Denemarken, waar Oranje een 2-0 voorsprong verdedigt. Blijven Lieke Martens en consorten ditmaal wel overeind in Scandinavië?

Zwitserland - België (19.00 uur)

Wie wordt de tegenstander van hopelijk Nederland, anders Denemarken, in de finale van de play-offs? Het heenduel bij onze Zuiderburen eindigde in een 2-2 gelijkspel, dus het kan beide kanten op. België zal in elk geval moeten scoren in Biel. 

Voetbal op tv

15.10 uur: persconferentie Ronald Koeman, FOX Sports 1, live verslag van de persconferentie van Koeman

18.00 uur: Denemarken - Nederland, Veronica, live verslag van het play-off duel voor het WK

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen