Meissner over penalty: "Je ziet zoveel van dit soort momenten"

8 oktober 2018, 09:57

Thomas Meissner kreeg voor het eerst dit Eredivisie-seizoen een basisplaats van trainer Adrie Koster, maar beloonde dat vertrouwen bepaald niet. De Duitser trok Jan-Arie van der Heijden naar de grond en veroorzaakte - na ingrijpen van de VAR - de strafschop waaruit Feyenoord de score opende. Coach Koster was boos, de hoofdrolspeler zelf kon zich niet helemaal vinden in de arbitrale beslissing. "Soms raak je gewoon verwikkeld in een gevecht om de bal en is er fysiek contact. Je ziet in een weekeinde zoveel van dit soort momenten."

"Ik word eerst geblokt en vervolgens gaat er nog iemand op mijn voet staan", legde de verdediger het moment uit tegenover het Brabants Dagblad. "Natuurlijk weet je dat je beter van een tegenstander af kunt blijven." Kevin Blom keek het moment terug, legde de bal op de stip en bestrafte Meissner met een gele kaart. Ondanks het incident, vond de verdediger - die afgelopen jaar lang met blessureleed kampte - dat het achterin goed stond bij Willem II.

"We hebben niet zoveel kansen weggegeven", vond Meissner, die blij was dat Fran Sol nog zorgde voor een punt. "We hebben een selectie die niet gauw opgeeft. Het is een beetje die typisch Duitse mentaliteit."

Lees ook: Koster baalt van VAR-moment: "We geven het elke week aan"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen