Te Vrede heeft het zwaar met NAC: "Nog nooit meegemaakt"

8 oktober 2018, 09:32

Het is voorlopig niet het seizoen van NAC Breda. De ploeg staat onderaan in de Eredivisie en verloor afgelopen weekend met 2-1 FC Utrecht. Dat het crisis is, weet Mitchell te Vrede ook. De spits geeft toe dat het allemaal niet gemakkelijk is.

Na het verlies tegen Utrecht had de spits stevige teksten in huis. "Ik heb dit nog nooit meegemaakt. Ik ben nu rustig voor de media, maar ik kan niet ontkennen dat het pijn doet en dat ik geïrriteerd ben. We moeten door, meer kunnen we niet doen. Als we negatief denken, gaat het helemaal niet. Aan verwijten heeft niemand iets, daarom denk ik maar dat het het beste is om de positieve dingen te benoemen", zegt de aanvoerder tegen BN De Stem. Te Vrede staat inmiddels op drie doelpunten.

De aanvaller stelt dat het niet de schuld is van Mitchell van der Gaag. "Aan de trainer ligt het echt niet. Dat is het niet", aldus de spits, die al over de interlandperiode heen kijkt. Dan wacht de kraker tegen rivaal Willem II. "Dan moeten we het maar tegen Willem II (21 oktober, red.) doen. De wedstrijd waar het allemaal om draait in Breda, dat is het enige antwoord."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen