Dammers over vroege aftrap: "Het is natuurlijk wel een klotetijd"

8 oktober 2018, 09:08   Bijgewerkt: 8 oktober 2018, 09:13

Sinds dit seizoen wordt er in de Eredivisie al om 12.15 uur afgetrapt en dat is nog een kwartiertje eerder dan voorheen. Bij Fortuna Sittard was aanvoerder Wessel Dammers niet echt te spreken over het tijdstip van beginnen. "Het is natuurlijk wel een klotetijd", vond de aanvoerder na de remise tegen FC Emmen (3-3).

"Maar dat mag geen excuus zijn. Emmen speelt op hetzelfde tijdstip. Of het daar aan ligt? Moeilijk, ik denk het niet", aldus de verdediger tegenover De Limburger. "We waren onszelf niet." Meteen na het duel was de captain eveneens best kritisch. "Zeker in de eerste helft was het heel matig. We wilden en durfden niet te voetballen."

In de tweede helft kwamen de Limburgers - net als tegen Willem II, NAC Breda, FC Utrecht en Excelsior - nog knap terug na een achterstand en pakte het zelfs nog een punt. "Op strijdlust hebben we het redelijk gelijkgetrokken. Na de 2-1 en 3-1 gaan zij wat inzakken, waardoor er voor ons meer ruimtes komen. Positief dat we blijven knokken en uiteindelijk kun je tevreden zijn met een punt", aldus Dammers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen