Mbappé looft het team, Neymar onder de indruk van 'fenomeen'

8 oktober 2018, 08:41

Kylian Mbappé stal zondagavond de show bij Paris Saint-Germain. Tijdens de topper tegen Olympique Lyon sloeg de rappe aanvaller vier keer in dertien (!) minuten toe, toch was de Fransman niet helemaal tevreden met zijn prestaties. "Ik had vaker moeten scoren", bleef hij zelfkritisch.

"Maar dat hoort ook bij mijn ontwikkeling om in de top terecht te komen. Als je maar kansen blijft creëren, komt het uiteindelijk wel goed", dacht de aanvaller tegenover Canal+ en wilde vooral niet te diep ingaan op zijn vier doelpunten. "Belangrijker is dat we gewonnen hebben en dat voor de negende wedstrijd op rij. Een nieuw record en dat is waarom we deze wedstrijd wilden winnen."

Vooralsnog is de start van trainer Thomas Tuchel in Parijs dus uitstekend. Mbappé is blij met de Duitser. "We hebben ons goed aangepast aan zijn nieuwe filosofie. Als we hard voor elkaar blijven werken, kunnen we heel ver komen." Met acht punten de voorsprong op achtervolger Lille in de Ligue 1 al heel groot.

Fenomeen

Ploeggenoot Neymar was eveneens flink onder de indruk van zijn kompaan in de aanval. "Ik ben heel bij voor Kylian. We zijn vrienden en ik hoop hem te kunnen helpen om vaker zo succesvol te zijn als tegen Lyon", vertelde de Braziliaan. "Kylian is een fenomeen. Een technische leider, die van heel de selectie vertrouwen geniet. Als hij spreekt, maakt het niet uit dat hij pas negentien jaar is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen