Ten Hag hoopt op voorzorg van internationals van Ajax

8 oktober 2018, 07:47

Erik ten Hag heeft een intensieve periode achter de rug met Ajax en heeft een aantal keer spelers geblesseerd zien wegvallen. Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong misten beide een belangrijk duel in de Champions League, terwijl Hakim Ziyech in de slotminuut uitviel tegen AZ. De oefenmeester van de Amsterdammers hoopt dan ook dat de bondscoaches van de diverse nationale ploegen voorzichtig omgaan met zijn spelers.

"Ik hoop dat de bondscoaches rekening houden met ons zware programma in het volgende blok met de dubbel tegen Benfica, die bepalend kan zijn voor onze rol in de Champions League. En het bezoek van Feyenoord", vertelt Ten Hag tegenover De Telegraaf. Zo is De Jong, die tegen AZ niet verder kwam dan het warmlopen, wel opgeroepen door Ronald Koeman en vertrekt Ziyech naar Marokko.

"Hopelijk werken de bondscoaches mee, zien ze onze belangen bij Ajax en nemen ze ook de belangen van het Nederlandse voetbal mee", aldus de trainer van de Amsterdammers. Sowieso heeft Ajax een flink aantal internationals: ook onder andere Andre Onana, Donny van de Beek, De Ligt en Daley Bind zijn opgeroepen voor interlandwedstrijden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen