Gisteren gemist: Sevilla grijpt koppositie, Mbappé scoort vier keer

8 oktober 2018, 00:30   Bijgewerkt: 7 oktober 2018, 23:31

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 6 oktober.

Barcelona verspeelt weer punten, Sevilla gaat aan kop

Niet FC Barcelona, maar Sevilla is na acht speelrondes de koploper van de Primera División. De Catalanen hadden de koppositie voor het grijpen, maar kwamen op bezoek bij Valencia niet verder dan een 1-1 gelijkspel. De remise in Zuid-Spanje is voor Barcelona alweer het vierde puntenverlies op rij in competitieverband.

Mbappé vernedert Lyon met vier goals in dertien minuten

Kylian Mbappé heeft Olympique Lyon zondagavond hoogstpersoonlijk naar de slachtbank geleid. De nog altijd maar negentienjarige aanvaller van Paris Saint-Germain scoorde in de Franse topwedstrijd liefst vier keer. Mbappé maakte zijn vier doelpunten in een tijdsbestek van slechts dertien minuten. De ongenaakbare koploper van de Franse competitie won het duel met 5-0.

Chelsea-icoon Terry hangt voetbalschoenen aan wilgen

John Terry is niet langer profvoetballer. De 37-jarige Engelsman maakt via Instagram bekend dat hij zijn voetbalschoenen aan de wilgen hangt. Terry was sinds zijn vertrek bij Aston Villa clubloos. De Chelsea-icoon leek onlangs op weg naar Spartak Moskou, maar had geen goed gevoel bij een Russisch avontuur.

Goudhaantje Icardi schiet Internazionale naar derde plaats

Mauro Icardi heeft zondagavond andermaal zijn waarde bewezen voor Internazionale. De 25-jarige aanvaller scoorde tweemaal op bezoek bij SPAL, waarmee hij zijn ploeg een 1-2 zege bezorgde. De club van Stefan de Vrij stijgt door de overwinning naar de derde plaats in de Serie A.

Vrees voor blessure Ziyech: "Hopen dat het meevalt"

Ajax boekte zondag een overtuigende 5-0 zege op AZ, maar zag in de slotfase van de wedstrijd Hakim Ziyech uitvallen. De aanvallende middenvelder greep na een schot op de paal naar zijn hamstring en moest in de blessuretijd de strijd staken. Erik ten Hag weet nog niet hoe het gesteld is met Ziyech.

Manchester City verzuimt Liverpool in slotfase pijn te doen

De Engelse kraker tussen Liverpool en Manchester City is onbeslist geëindigd. Beide teams kwamen op Anfield niet tot scoren: 0-0. De bezoekers uit Manchester kregen vlak voor tijd een uitgelezen mogelijkheid om de concurrent pijn te doen, maar tot opluchting van Virgil van Dijk faalde Riyad Mahrez vanaf elf meter. De Nederlandse verdediger veroorzaakte de strafschop.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen