Vrees voor blessure Ziyech: "Hopen dat het meevalt"

7 oktober 2018, 21:11

Ajax boekte zondag een overtuigende 5-0 zege op AZ, maar zag in de slotfase van de wedstrijd Hakim Ziyech uitvallen. De aanvallende middenvelder greep na een schot op de paal naar zijn hamstring en moest in de blessuretijd de strijd staken. Erik ten Hag weet nog niet hoe het gesteld is met Ziyech.

"Het schoot in zijn hamstring. We hopen dat het meevalt", zegt Ten Hag via de officiële kanalen van de Amsterdammers. "Wat de schade is, kan ik nog niet vertellen. Maar ik hoef jullie niet te vertellen hoe belangrijk hij is en dat we hem nodig hebben tegen Benfica. De wedstrijd tegen AZ was een goed slotstuk van de week en we hebben het publiek vermaakt."

De oefenmeester is tevreden met de zege. "Als je ziet hoe we hebben gespeeld na zo'n week waarin we veel lof krijgen, dan is dat een groot compliment voor de groep", vervolgt Ten Hag. Ajax speelde eerder in de week met 1-1 gelijk tegen Bayern München. Met name de wijze waarop de Amsterdammers zich manifesteerden in de Champions League oogstte lof: Ajax speelde met durf en verdiende eigenlijk de zege.

Vanaf maandag begint de interlandperiode. "We gaan daarna weer een heel belangrijk blok van wedstrijden in met onder andere twee wedstrijden tegen Benfica in de Champions League. Ik hoop dat de bondscoaches meedenken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen