AS Monaco verliest wéér, Strootman wint met Marseille

7 oktober 2018, 19:50

De gifbeker is nog niet leeg bij AS Monaco. De Monegasken zijn het seizoen dramatisch begonnen en hebben sinds de eerste speelronde geen wedstrijd meer gewonnen. Daar kwam zondag geen verandering: het thuisduel met Stade Rennes ging met 1-2 verloren. Het Olympique Marseille van Kevin Strootman won met 2-0 van Caen.

Hatem Ben Arfa, vorig seizoen nog speler van Paris Saint-Germain, deed Monaco pijn in het Stade Louis II. De aanvaller was de aangever bij de 0-1 en de maker van de 1-2. Tussendoor kreeg de Italiaanse verdediger Andrea Raggi rood en maakte Radamel Falcao de gelijkmaker. Monaco, dat ook al twee keer verloor in de Champions League, bevindt zich na negen speelrondes op de achttiende (!) plaats in de Ligue 1. De Monegasken hebben geen van de laatste acht competitiewedstrijden gewonnen.

Waar Monaco onderuitging, daar boekte Olympique Marseille een simpele zege. De ploeg van Strootman won met 2-0 van Caen. Kostas Mitroglou en Florian Thauvin tekenden in Zuid-Frankrijk voor de doelpunten. Door de zege stijgt Marseille naar de derde plaats in de Franse competitie. Het gat met koploper Paris Saint-Germain bedraagt liefst acht punten, en dan hebben de Parijzenaars ook een wedstrijd minder gespeeld.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen