Cocu weet met Fenerbahçe wederom niet te winnen

7 oktober 2018, 19:10   Bijgewerkt: 7 oktober 2018, 19:26

Phillip Cocu blijft op de schopstoel zitten bij Fenerbahçe. De Turkse topclub kwam voor eigen publiek niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen Medipol Basaksehir. Daarmee kwam Fenerbahçe nog goed weg, want tien minuten voor tijd werd een doelpunt van Eljero Elia ten onrechte afgekeurd wegens buitenspel.

Door de remise staat de ploeg van Cocu nog altijd in de onderste regionen van de SüperLig. Na acht speelrondes bevindt Fenerbahçe zich op de vijftiende plaats, slechts één punt verwijderd van de degradatiezone. De Turkse topclub heeft dit seizoen in de competitie nog maar twee wedstrijden gewonnen.

Onlangs sprak clubpresident Ali Koc het vertrouwen in de Nederlandse trainer uit. Het is echter maar de vraag hoeveel geduld hij heeft met Cocu. De komende weken speelt Fenerbahçe tegen Sivasspor en Ankaragücü. Daarna staat voor het team van de oud-trainer van PSV de zware uitwedstrijd tegen koploper Galatasaray op het programma.

Reactie Elia

Dat Eljero Elia niet blij is dat zijn goal werd afgekeurd, liet hij vlak na de wedstrijd duidelijk blijken op Twitter. De buitenspeler dacht tien minuten voor tijd de 0-1 te maken, maar de grensrechter stak ten onrechte zijn vlag omhoog.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen