Slutsky blij met Darfalou: "Hij is moeilijk af te stoppen"

7 oktober 2018, 18:31

Oussama Darfalou luisterde zondagmiddag zijn basisdebuut in de Eredivisie op met twee doelpunten. Trainer Leonid Slusky is blij met de vervanger van de geblesseerde Tim Matavz. "Het was een fijne wedstrijd voor hem om te starten, zeker nadat we op 1-0 waren gekomen", aldus de Russische coach.

Door de afwezigheid van Matavz zal Darfalou de komende tijd vaker in de basis starten. "Hij is een spits die ruimte nodig heeft. Als hij die ruimte heeft, dan is hij moeilijk af te stoppen. Het was voor Heracles ook lastig, want zij kenden zijn kwaliteiten niet", vertelt de oefenmeester in gesprek met FOX Sports.

Vitesse speelde met een gemankeerd elftal tegen Heracles Almelo, maar won wel met 4-0. "Een flink aantal spelers was afwezig door blessures en schorsingen. Daarnaast zijn Linssen en Darfalou gisteren pas teruggekeerd, want Linssen was geblesseerd en Darfalou ziek."

De spits is blij dat hij zondag zijn eerste basisplaats kreeg. "Ik had een moeilijke week achter de rug. Ik was ziek. Ik kon drie dagen niet trainen", zegt de spits tegen Omroep Gelderland. Na een mooie pass van Bryan Linssen maakte hij de 2-0. "Ja, dat was magnifique. Ik moet hem feliciteren met zo'n pass. Prachtig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen