Hazard en Barkley bezorgen Chelsea zege tegen Southampton

7 oktober 2018, 17:07

Chelsea heeft zondagmiddag na twee remises weer een wedstrijd gewonnen in de Premier League. De equipe van oefenmeester Maurizio Sarri won op bezoek bij Southampton met 0-3. Ross Barkley en Eden Hazard waren beiden met een doelpunt en een assist verantwoordelijk voor het overgrote deel van de doelpuntenproductie. 

Het duurde een halfuur tot de score in Southampton was geopend. De in topvorm verkerende Eden Hazard was de maker van de 0-1. De thuisploeg maakte een fout in de opbouw, waarna Barkley de Belgische aanvaller bediende. Hazard kreeg een vrije doorgang en benutte de kans door de bal kalm langs Alex McCarthy te schuiven.

Een halfuur later volgde de 0-2. Het was een doelpunt van grote schoonheid: een ingestudeerde vrije trap van Willian kwam terecht bij Olivier Giroud, die met een halve omhaal de bal voor het doel bracht. Daar stond Barkley, die van dichtbij de score verdubbelde. Het was voor de middenvelder zijn eerste doelpunt in dienst van Chelsea.

In de slotfase liep Chelsea nog uit naar 0-3. Alvaro Morata, die midweeks tegen MOL Vidi in de Europa League nog het enige doelpunt van de wedstrijd maakte, zorgde na een knappe versnelling van Hazard voor het slotakkoord. Door de zege stijgt Chelsea (tijdelijk) naar de eerste plaats. Nummers twee en drie Liverpool en Manchester City nemen het later op de zondag tegen elkaar op. De winnaar van dat duel verovert de koppositie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen