Wormuth en Breukers hekelen slappe instelling Heracles

Wormuth en Breukers hekelen slappe instelling Heracles

7 oktober 2018 – Heracles Almelo ging zondagmiddag voor de tweede keer dit seizoen hard onderuit in een uitwedstrijd. De Heraclieden verloren met 4-0 van Vitesse en maakten geen moment aanspraak op een goed resultaat. Frank Wormuth en aanvoerder Tim Breukers komen na de wedstrijd tot dezelfde conclusie: de instelling was niet goed.Heracles speelde een povere wedstrijd en keek al na tien minuten spelen tegen een achterstand aan. "Het begint met de juiste mentaliteit. Zonder de juiste mentaliteit win je geen wedstrijden", zegt Wormuth tegen FOX Sports. "Vitesse heeft verdiend gewonnen. Het positieve is dat we dingen hebben gezien die we kunnen verbeteren."

Breukers onderschrijft de bevindingen van zijn trainer. "Er zat weinig agressie in de ploeg. De instelling was verkeerd, dus we liepen meteen achter de feiten aan. Er zat geen drive in en we speelden in een te laag tempo", aldus de captain, die zag dat aanvaller Kristoffer Peterson en Brandley Kuwas weinig in het spel voorkwamen. "We hielden de bal niet in de ploeg, dan kunnen we ze niet aan het werk zetten."

Heracles had zelfs met 5-0 kunnen verliezen, maar vlak voor tijd schoot Alexander Büttner een strafschop over. De linksback schoot een kwartier eerder wél raak vanaf elf meter. Navarone Foor en Oussama Darfalou (twee keer) namen de andere goals voor hun rekening.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. vrijdag 19 april 2019

  2. donderdag 18 april 2019