Arsenal swingt tegen Fulham en krijgt fans op de banken

7 oktober 2018, 14:53

Arsenal heeft de goede reeks overwinningen in de Premier League zondagmiddag een uitstekend vervolg gegeven. Op bezoek bij Fulham maakte de ploeg van Unai Emery wederom een zeer sterke indruk: Alexandre Lacazette en invaller Pierre-Emerick Aubameyang maakten twee doelpunten, al waren die niet zo mooi als die van Aaron Ramsey. Op Cravan Cottage werd het een zware middag voor de thuissuporters, terwijl Arsenal weer op weg is naar een ouderwetse vorm: 1-5.

'We've got our Arsenal back! We've got our Arsenal back!' klonk het namelijk vanaf de uittribune op Craven Cottage na het derde doelpunt van The Gunners. Na een werkelijk prachtige aanval maakte invaller Ramsey met zijn hak namelijk het doelpunt, dat de wedstrijd besliste. Lacazette was verantwoordelijk voor de eerste twee doelpunten van de bezoekers, al had André Schürrle via een lobje vlak voor de pauze de stand nog wel op gelijke hoogte gebracht.

Ondanks het tegendoelpunt was er veel reden tot lachen voor de Arsenal-fans. De doelpunten van Lacazette waren al uit prima aanvallen, maar de derde goal van Ramsey deed qua aanval zelfs een klein beetje denken aan de treffer waarmee Olivier Giroud in 2017 de Puskas Award won. Pierre-Emerick Aubameyang - betrokken bij de aanval - stond op het moment van de treffer pas net binnen de lijnen, maar liet zich in de slotfase ook nog gelden.

De rappe aanvaller schoot na de 1-3 eerst uit de draai raak in de korte hoek - een goal die veel leek op het eerste doelpunt van Lacazette - en schoot vervolgens in de verre hoek ook nog de vijfde binnen namens Arsenal. The Gunners melden zich weer op één punt achter koplopers Manchester City en Liverpool, al spelen zij later vandaag nog tegen elkaar in de Premier League. In elk geval lijkt Emery de boel met zes zeges op rij en zeventien treffers voor de boel goed op de rit te hebben bij Arsenal, waarvan de fans na zware jaren weer volop kunnen genieten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen