Groningen-debutant Van Kaam kon ondanks verlies genieten

7 oktober 2018, 12:22

FC Groningen ging zaterdagavond wederom onderuit in de Eredivisie, toch werd het voor voetballer Daniël van Kaam een mooie avond. De jonge middenvelder debuteerde namelijk in de hoofdmacht van de Noorderlingen en dus in het betaalde voetbal. "Van het moment dat de trainer mij riep, kon ik wel genieten", vertelde hij na het duel met ADO Den Haag.

De jonge speler kwam twintig minuten voor het einde binnen de lijnen. "De trainer verwachtte dat ik het spel breed hield en dat we gingen voetballen via mij en Uriel Antuna, zodat wij voorzetten konden geven", aldus Van Kaam op het clubkanaal. "Ik moest aan de bal komen, dus was het voor mij niet heel moeilijk om de bal te vragen. Wel was het moeilijk om beslissend te zijn, dat zag je ook wel."

In de laatste minuten kon Van Kaam een goede voorzet geven. "Ik wilde eerst Doan inspelen, toen bleef de bal binnen. Ik zag mensen voor het doel en speelde hem daar. Helaas werd hij geblokt." Meteen na het duel was de stemming wat minder in de kleedkamer, desondanks kon hij uiteindelijk wel enigszins genieten. "Het is de tweede keer dat ik er bij zit, ik maak nu mijn debuut. Ik hoop dat het een vervolg krijgt, maar dan met een overwinning." 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen