FC Emmen en Fortuna beschikken over belangrijke twijfelgevallen

7 oktober 2018, 11:33

Bijna alle twijfelgevallen van zowel FC Emmen als ook van Fortuna Sittard kunnen in actie komen zondagmiddag. Anco Jansen, Nicklas Pedersen en Alexander Bannink zijn bij de thuisploeg fit genoeg bevonden om te starten, terwijl bij de bezoekers clubtopscorer Andrija Novakovich en middenvelder Ahmed El Messaoudi in de basis staan voor het belangrijke duel in Drenthe.

Alleen Wouter Marinus en Jafar Arias staan niet in de basis van FC Emmen, wat er op kan duiden dat ze niet fit genoeg zijn. Maar mogelijkerwijs zijn ze door het fit geraken van andere spelers ook gewoon gepasseerd, want het duo zit wel bij de wedstrijdselectie. Ten opzichte van vorige week begint Luciano Slagveer op de bank, terwijl Reuven Niemeijer zoals verwacht wel nog altijd geblesseerd is. 

Bij de bezoekers staan dezelfde elf namen op papier als vorige week tegen Ajax: Novakovich en El Messaoudi doorstonden de laatste fysieke test. Fortuna - zestiende met zes punten uit zeven duels - gaat bij een zege over FC Emmen, dat zeven punten heeft verzameld tot dusver, heen op de ranglijst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen