Van 't Schip genoot van PEC Zwolle: "Hebben Excelsior afgejaagd"

7 oktober 2018, 10:23

PEC Zwolle-trainer John van 't Schip zag zaterdagavond een uitstekend PEC Zwolle tegen Excelsior. Toch vond de coach dat zijn ploeg het duel met de Rotterdammers veel eerder had moeten beslissen. "Bij 1-0 kan er nog van alles gebeuren, dat was het enige minpuntje", oordeelde hij.

Zwolle won in eigen huis overtuigend met 2-0 van Excelsior, maar vergat het duel eerder op slot te gooien. "Verder was de energie heel goed. We hebben Excelsior afgejaagd en ze het voetballen onmogelijk proberen te maken", vond Van 't Schip tegenover FOX Sports. "Dat lukte heel goed, alleen dan moet je jezelf eerder belonen. Dan kunnen wij als coaches ook rustiger op de bank zitten. Als bij 1-0 een bal verkeerd valt, is het zo weer gelijk."

Verder had de oefenmeester lovende woorden voor Mike van Duinen en Gustavo Hamer. Eerstgenoemde had wat last van zijn ribben. "Maar toen hij eenmaal weer warm was in de tweede helft, was hij niet van het veld te krijgen", glimlachte Van 't Schip. "Hij laat zien vanaf de linkerkant een goed rendement te hebben. Hij is betrokken bij veel goede momenten." Ook middenvelder Hamer kreeg een compliment. "Hij heeft bergen werk verzet en goed gevoetbald."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen