Gisteren gemist: crisis bij Bayern en Real, PSV zegeviert

7 oktober 2018, 01:55

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zaterdag 6 oktober.

Veelbesproken Ronaldo helpt Juventus aan achtste zege

Trainer Massimiliano Allegri liet al weten dat Cristiano Ronaldo zich ondanks de onrust in zijn privéleven gewoon kan focussen en dat is zaterdag ook gebleken. De Portugees was vandaag weer belangrijk voor Juventus, dat dankzij hem met 0-2 won bij Udinese.

Crisis bij Bayern compleet met ruim verlies tegen Gladbach

Het is crisis met een hoofdletter C bij Bayern München. Zaterdag heeft de Duitse recordkampioen weer niet weten te winnen. Na een dramatische start van de wedstrijd werd er met 0-3 verloren van Borussia Mönchengladbach. Het is het vierde teleurstellende resultaat op rij voor Bayern, waar trainer Niko Kovac serieus onder druk komt te staan.

ADO Den Haag in slordig duel nipt langs FC Groningen

ADO Den Haag heeft zich met een 1-0 overwinning op FC Groningen in het linkerrijtje genesteld. De ploeg uit de Hofstad deed dat, evenals de bezoekers, zonder groots te spelen. Eén moment in de eerste helft bracht de beslissing. Na rust was het levendiger en kregen beide ploegen mogelijkheden, maar werd er niet meer gescoord. Elson Hooi kroonde zich zodoende tot matchwinnaar.

Mourinho kruipt met United door het oog van de naald

Het is een zeer bewogen avond geworden voor Manchester United en José Mourinho. De ploeg zit in zwaar weer en kwam tegen hekkensluiter Newcastle United snel met 0-2 achter, maar won toch. Uitgerekend de spelers die in de clinch liggen met de coach, hielpen de ploeg over het dode punt: 3-2.

Heerenveen walst al voor rust over De Graafschap heen 

sc Heerenveen heeft na zes wedstrijden op rij zonder zege weer eens drie punten gepakt in de Eredivisie. In Doetinchem was een zeer zwak De Graafschap geen partij voor de Friezen: 0-5.

Koploper PSV voetbalt zich zonder moeite langs pover VVV

PSV heeft zaterdagavond zonder zich al te veel in te spannen VVV opzij weten te zetten. In een weinig enerverend duel in het Philips Stadion hadden de Eindhovenaren de volledige controle en dus waren enkele bevliegingen voldoende voor een simpele zege. Hirving Lozano brak in de eerste helft de ban voor PSV, waarna Luuk de Jong na een dik uur voetballen de score kon verdubbelen. Invaller Erick Gutiérrez met een schuiver en Lozano vanaf de stip maakten het karwei af: 4-0.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen