Paniek in Groningen: "Waardeloos, een zorgwekkende situatie"

6 oktober 2018, 21:34

Het is nog altijd alarmfase 1 in Groningen. De plaatselijke FC verloor zaterdag ook bij ADO Den Haag (1-0) en wacht dus nog altijd op de tweede overwinning van het seizoen. Hans Nijland en Danny Buijs weten dat er snel wat moet gebeuren.

Groningen staat met vier punten uit acht duels voorlaatste. Algemeen directeur Hans Nijland was zaterdag aanwezig in Den Haag en baalt als een stekker. "Dit is waardeloos, een zorgwekkende situatie", zegt hij tegen RTV Noord. "Ik ben net bij de spelers en staf geweest die zijn enorm aangeslagen."

"Iedereen is strijdbaar om hier weer uit te komen. Het is een cliché, maar we moeten de mouwen opstropen om deze uitdaging aan te gaan. Ik wil de supporters bedanken die toch weer zijn meegereisd en de hele wedstrijd achter de ploeg hebben gestaan", zegt Nijland.

Danny Buijs zag dat er meer had ingezeten. "We hebben niet genoeg gebruik gemaakt van de mogelijkheden die op de flank lagen. De tegengoals is volledig onnodig, we hadden er nog zo opgehamerd om El Khayati geen ruimte te geven. Dat wordt genadeloos afgestraft", weet de trainer.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen