Real scoort weer niet en verliest bij Deportivo Alavés

Real scoort weer niet en verliest bij Deportivo Alavés

6 oktober 2018 – Niet alleen bij Bayern München en Manchester United is de onrust groot, ook bij Real Madrid is er momenteel herrie in de tent. Dat het gemis van Cristiano Ronaldo zich doet voelen is zaterdag ook gebleken. Op bezoek bij Deportivo Alavés werd er weer een slecht resultaat geboekt: 1-0.Deportivo Alavés is vooralsnog de sensatie in dit La Liga-seizoen en draait moeiteloos mee in de Spaanse top. De winst op Real Madrid is uiteraard het hoogtepunt van dit seizoen. De thuisploeg zegevierde door een doelpunt in de 95ste minuut. Manu García (niet de oud-speler van NAC) werd het goudhaantje in blessuretijd.

Het werd zodoende weer pijnlijk duidelijk dat de doelpunten van Cristiano Ronaldo enorm gemist wordt. Real heeft in de laatste vier duels niet één keer gescoord, wat voor de topclub natuurlijk een onvoorstelbaar dieptepunt is. Het is de vraag of de topclub nog steeds vertrouwen heeft in trainer Julen Lopetegui.

Real en Alavés staat beide op veertien punten en bezetten samen met FC Barcelona de eerste plaats. Die ploeg speelt morgen nog tegen Valencia.

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. vrijdag 21 februari 2020

  2. donderdag 20 februari 2020