Veelbesproken Ronaldo helpt Juventus aan achtste zege

6 oktober 2018, 19:49

Trainer Massimiliano Allegri liet al weten dat Cristiano Ronaldo zich ondanks de onrust in zijn privéleven gewoon kan focussen en dat is zaterdag ook gebleken. De Portugees was vandaag weer belangrijk voor Juventus, dat dankzij hem met 0-2 won bij Udinese.

Juventus won de eerste zeven wedstrijden in de Serie A en heeft dus ook de achtste wedstrijd gewonnen. Het geeft aan dat de club uit Turijn ook dit seizoen weer oppermachtig is. Tegen Udinese waren twee doelpunten voor rust voldoende om de winst te pakken. Rodrigo Bentancur tekende in de 33ste minuut voor de 0-1 en vier minuten daarna was het weer prijs. Ronaldo veegde de bal hard in de lange hoek en maakte zijn vierde van dit Serie A-seizoen.

Het verschil met achtervolger Napoli bedraagt liefst negen punten. Het team van Carlo Ancelotti heeft wel een wedstrijd minder gespeeld.