Tottenham verslaat Cardiff, Bournemouth blaast Watford weg

6 oktober 2018, 17:55

In de achtste speelronde van de Premier League heeft Tottenham Hotspur geen fout gemaakt tegen Cardiff City. Op Wembley werd er dankzij een vroege treffer van Eric Dier simpel met 1-0 gewonnen van de laagvlieger. Tegelijkertijd werd Watford in eigen stadion van het veld geblazen door Bournemouth. De bezoekers wonnen met 0-4 en staan nu vijfde.

Tottenham Hotspur - Cardiff City 1-0

Tottenham Hotspur overtuigde zaterdag niet echt, maar kwam ook weinig in gevaar tegen Cardiff City. De ploeg uit Londen was sterker en kwam al snel op voorsprong. Eric Dier schoof na acht minuten van dichtbij de 1-0 tegen de touwen op Wembley. Het publiek ging er goed voor zitten en hoopte op een monsterscore, maar kwam bedrogen uit. Er werd verder namelijk niet meer gescoord. Wel viel er nog een rode kaart voor Cardiff-speler Joe Ralls een halfuur voor tijd. Voor Tottenham betekent de winst de derde zege op rij en voor promovendus Cardiff wordt de situatie nu wat treurig. Na acht speelronden staat de teller pas op twee puntjes.

Watford FC - Bournemouth 0-4

Na een wervelende competitiestart is het sprankelende er inmiddels af bij Watford FC. Vanmiddag tegen Bournemouth werd er voor de vierde keer op rij niet gewonnen. Het team van Eddie Howe had er zin in in veegde de thuisploeg compleet van het veld. Bij rust stond het door doelpunten van David Brooks en Joshua King (2) al 0-3, terwijl Watford door een rode kaart van Belg Christian Kabasele na een halfuur al met tien mand stond. Na rust werd het via spits Callum Wilson ook nog 0-4. De Engelsman tikte van dichtbij binnen en bepaalde de eindstand op 0-4. Bournemouth rukt door de derde zege in de laatste vier duels op naar de vijfde plaats. Nathan Aké stond negentig minuten lang op het veld.

Leicester City - Everton 1-2

Met dank aan een absolute wereldgoal van Gylfi Sigurdsson heeft Everton de volle buit gepakt bij directe concurrent Leicester City: 1-2. De IJslander scoorde een kwartier voor tijd op schitterende wijze. Eerst voerde hij de Johan Cruijff-beweging uit, waarna hij snoeihard raak pegelde. Het bleek de winnende treffer in een wedstrijd waarin ook Richarlison en Ricardo Pereira tot scoren kwamen. Omdat Leicester door een rode kaart voor Wes Morgan het laatste halfuur met tien man stond, kon het thuisteam het niet meer bolwerken.

Overige uitslagen

Burnley - Huddersfield Town 1-1

Crystal Palace - Wolverhampton Wanderers 0-1

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen