Neville haalt uit naar United: "Ze spelen Football Manager"

6 oktober 2018, 15:36

Gary Neville heeft op niet bepaald subtiele wijze uitgehaald naar de clubleiding van Manchester United. De oud-verdediger van de club vindt het een schande als José Mourinho daadwerkelijk ontslagen wordt als manager van United. "Ze spelen Football Manager met de grootste club ter wereld."

Met Mourinho aan het roer kent United met een tiende plaats de slechtste seizoenstart in bijna dertig jaar. De boulevardkrant Daily Mirror pakte vrijdagavond uit met het nieuws dat de Portugees dit weekend zijn biezen kan pakken. Neville kan het allemaal maar moeilijk aanzien. "Ik ben furieus", klinkt het bij Sky Sports. "Als dit waar is en Mourinho morgen vertrokken is, zullen de fans zich tegen de clubleiding keren. Het is onacceptabel. Als dit klopt, waar zijn dan de normen en waarden van Manchester United gebleven?"

Neville speelde zijn hele carrière voor Manchester United, maar lijkt even helemaal klaar met de club. "Er moet iets veranderen en het is niet de manager. Journalisten plaatsen nooit dergelijke berichten als ze het honderd procent zeker weten. Ik hoop dat het niet waar is, maar anders is het een schande."Vooral de clubleiding moet het ontgelden. "De directie is gewoon niet capabel genoeg. Ze spelen Football Manager met de grootste club ter wereld. Er moeten mensen komen die wel de kwaliteit hebben om bij United te werken."

Met Mourinho nog gewoon als manager speelt Manchester United om 18.30 de thuiswedstrijd tegen Newcastle United. De achterstand op Liverpool en Manchester City is inmiddels al negen punten.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen