Kaartrecordhouder Ramos aan de slag bij koploper Almere

Kaartrecordhouder Ramos aan de slag bij koploper Almere

6 oktober 2018 – Verrassend nieuws uit Flevoland: Almere City FC, trotse koploper in de Eerste Divisie, heeft zich versterkt met verdediger Guy Ramos. De 33-jarige trainde al even mee met het eerste elftal en is nu tot het eind van dit seizoen speler van Almere City. "Hij is bereid om medespelers te begeleiden naar de volgende stap."Twee jaar lang was Ramos clubloos, maar hij gaat nu voor zijn nieuwe kans. Hij heeft het twijfelachtige record van meeste gele en meeste rode kaarten op zijn naam staan. Als spelers van RKC Waalwijk kreeg hij 12 keer geel in een seizoen en in 2014 ontving hij zijn elfde rode kaart uit zijn loopbaan.

De voormalig mandekker van FC Dordrecht, RKC en Roda JC is blij met zijn nieuwe werkgever. "Ik ben blij dat ik mij in de kijker heb kunnen spelen van de technische staf", aldus Ramos op de clubwebsite. "Van nature ben ik wel een leiderstype. Dat komt ook door de ervaring die ik heb opgedaan en mijn positie in het veld. Ik hoop de jongere jongens op sleeptouw te kunnen nemen."

Technisch directeur Robert Maaskant ziet in Ramos niet alleen een voetballende versterking. "Hij is bereid om medespelers te begeleiden naar de volgende stap. Daarnaast is Guy een jongen met bewezen verdedigende kwaliteiten. We zaten al wat krap in de centrale verdedigers."

gerelateerd

Reacties

Meer nieuws

  1. maandag 22 juli 2019

  2. zondag 21 juli 2019

  3. zaterdag 20 juli 2019