Koch kwaad op Kuipers: "We zijn toch geen mietjes?"

6 oktober 2018, 12:34

Het is voor Björn Kuipers te hopen dat hij NAC-captain Menno Koch niet te vaak meer treft dit seizoen. De verdediger van de Brabanders is witheet op de scheidsrechter na het duel tegen FC Utrecht. Kuipers gaf een pingel na een overtreding van Koch. "Echt ongelooflijk. Ik snap er helemaal niks van."

Simon Gustafson ging na een duel met Koch neer binnen de zestien van NAC. Kuipers gaf een strafschop en ook de VAR kon de scheidsrechter niet op andere gedachte brengen. "Dit is dan wat ze zeggen onze topscheids in Nederland", briest de aanvoerder nog na tegenover de camera van FOX Sports. "We zijn toch geen mietjes, het is toch een contactsport? Je mag elkaar volgens mij gewoon aanraken. Dit was gewoon een beetje breed maken."

Kuipers ging zelf ook even naar te beelden kijken, maar besloot toch de strafschop toe te kennen. Koch begrijpt er maar niets van. "Op het moment dat hij naar de beelden ging kijken was ik ervan overtuigd dat het geen penalty zou worden. Maar dan geeft hij alsnog een penalty. Echt ongelooflijk, ik snap er helemaal niks van."

Door de strafschop, die door Gustafson benut werd, verloor hekkensluiter NAC met 2-1 in Utrecht. "Ik vind het heel vervelend dat het bij mij gebeurt, maar ik ben het echt oneens met deze beslissing. Ongelooflijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen