Transferweekje: Zlatan naar Milan, vierde Hazard naar Chelsea

6 oktober 2018, 15:13

De transfermarkt is gesloten, maar de geruchtenmolen draait altijd. Ook de afgelopen week werd er weer veel in de wandelgangen gefluisterd, waarbij de namen van enkele topspelers opvallend vaak werden genoemd. Kunnen we over een paar maanden spektakel verwachten op de transfermarkt? Een overzicht van de meest aannemelijke, terugkerende geruchten van de afgelopen zeven dagen uit binnen- en buitenland.

Zlatan en Raiola hinten naar AC Milan

Mino Raiola

Mino Raiola

Nieuwe Hazard-telg naar Londen?

Topclub Chelsea aast op de jongste Hazard-telg. Volgens The Mirror wil de Engelse topclub Ethan Hazard (15) dolgraag naar Engeland halen. Het jongere broertje van Eden, Thorgan en Kylian Hazard speelt nu nog in België bij AFC Tubize. Hij zou in de voetsporen van zijn broers kunnen treden, want Thorgan en Kylian speelden eerder ook van voor Chelsea. Eden trapt er naar verluid ook nog geregeld een balletje.

James al ruziënd naar Madrid

Barça ziet Paulinho naar China gaan

Guangzhou Evergrande wil Paulinho definitief overnemen van FC Barcelona. Volgens de Spaanse krant Marca gaan de koopkrachtige Chinezen vijftig miljoen euro neerleggen voor de Braziliaanse middenvelder. Paulinho voetbalt al bij Guangzhou, want zij hebben hem in januari al gehuurd van de Catalanen. Dat deden ze met een optie tot koop en die gaat dus gelicht worden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen