Van der Gaag zoekt naar aanknopingspunten na nieuwe nederlaag

5 oktober 2018, 23:25

NAC Breda zal ook na speelronde acht de hekkensluiter van de Eredivisie zijn. De club uit Noord-Brabant ging vrijdagavond op bezoek bij FC Utrecht voor de zesde keer op rij onderuit. Trainer Mitchell van der Gaag probeert na afloop van de 2-1 nederlaag in De Galgenwaard aanknopingspunten te vinden.

De nummer laatst van de Eredivisie begon pas aan het einde van de wedstrijd zijn draai te vinden. Door een doelpunt van Mikhail Rosheuvel werd het plots spannend. De gelijkmaker volgde echter niet. "We zijn alleen gebaat bij een resultaat. Een gelijkspel is ook onvoldoende, maar dan doorbreken we in elk geval de negatieve serie. We moeten ergens aanknopingspunten vinden. Het gaat om resultaat, maar je moet ergens beginnen", aldus Van der Gaag in gesprek met de NOS.

Zowel technisch directeur Hans Smulders als algemeen directeur Justin Goetzee vertrok onlangs bij de Eredivisionist. Van der Gaag mag (voorlopig) blijven. "Ik heb het idee dat we er nog een draai aan kunnen geven. We zitten in een zware fase, maar we zien nog positieve dingen. Die moeten we blijven zien. Dat is lastig, want anders ga je mee met wat iedereen zegt."

Lees ook: Gustafson bezorgt Advocaat eerste zege bij Utrecht

FCUpdate.nl is genomineerd voor 'Website van het Jaar'. Help jij ons aan die eervolle titel? Stem hier!

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen