Brighton & Hove Albion wint bij eerste basisplek Jahanbakhsh

5 oktober 2018, 22:50

Brighton & Hove Albion heeft vrijdagavond een 1-0 zege geboekt op West Ham United. Alireza Jahanbakhsh maakte tegen de Londense club zijn langverwachte basisdebuut in de Premier League. Davy Pröpper stond tachtig minuten op het veld, Jürgen Locadia kwam vlak voor tijd van de bank.

Voorafgaand aan het duel met West Ham had Brighton nog maar één wedstrijd gewonnen. Glenn Murray bezorgde de club de tweede seizoenszege. De ervaren Engelse aanvaller rondde halverwege de eerste helft van dichtbij een afgemeten voorzet van Biram Kayal af. West Ham, dat onlangs nog won van Manchester United, slaagde er niet in om de gelijkmaker te forceren. Als invaller dacht Locadia vlak voor tijd de 2-0 te maken, maar zijn doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel.

De wedstrijd van Jahanbakhsh duurde zeventig minuten. Hij werd voor het einde van de wedstrijd naar de kant gehaald door Chris Hughton. De oud-speler van AZ kent een moeilijke start in de Premier League. De Iraniër kwam voor het duel met West Ham zes keer als invaller binnen de lijnen, maar noteerde nog geen doelpunt of assist.

FCUpdate.nl is genomineerd voor 'Website van het Jaar'. Help jij ons aan die eervolle titel? Stem hier!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen