Leeuwinnen starten zonder Miedema en Van Veenendaal

5 oktober 2018, 18:40

De Oranje Leeuwinnen beginnen vrijdagavond zonder Vivianne Miedema en Sari van Veenendaal aan het play-offduel met Denemarken. Miedema is niet fit genoeg om te starten en begint op de bank. Zij wordt vervangen door Lineth Beerensteyn. Loes Geurts vervangt Van Veenendaal.

"Vivianne Miedema is niet fit genoeg om te starten. Wel zit ze bij de wedstrijdselectie", licht bondscoach Sarina Wiegman haar keuze toe. Van Veenendaal heeft door een blessure de afgelopen maand weinig gespeeld. "Hoewel ze nu wel weer fit is, mist ze nog wedstrijdritme. Met Loes hebben we gekozen voor een keeper met wedstrijdritme en veel ervaring."

Verder starten de Oranje Leeuwinnen met de verwachte namen. In het Rat Verlegh Stadion spelen zij vrijdagavond de eerste wedstrijd van de halve finale van de play-offs. De winnaar van de play-offs verdient een ticket voor het WK volgend jaar in Frankrijk.

Volledige opstelling:

Loes Geurts; Desiree van Lunteren, Anouk Dekker, Dominique Bloodworth, Kika van Es; Jackie Groenen, Sherida Spitse, Daniëlle van de Donk; Shanice van de Sanden, Lineth Beerensteyn, Lieke Martens

FCUpdate.nl is genomineerd voor 'Website van het Jaar'. Help jij ons aan die eervolle titel? Stem hier!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen