Olde Riekerink prijst De Graafschap: "Een sterk collectief"

5 oktober 2018, 17:24

Jan Olde Riekerink beseft dat het geen eenvoudig karwei wordt om zaterdagavond te winnen bij De Graafschap. De trainer van sc Heerenveen weet dat zijn ploeg op De Vijverberg een hecht collectief treft. Ook denkt dat Olde Riekerink dat het publiek een rol kan spelen.

"We weten dat een sterk collectief treffen in een klein stadion. Het publiek zal erbovenop zitten", voorspelt Olde Riekerink in gesprek met Omrop Fryslân. Over zijn opstelling wil hij nog weinig kwijt. "We spelen met elf, dat kan ik in elk geval verklappen", aldus de trainer, die tegen ADO Den Haag met Yuki Kobayashi als rechtsbuiten startte. "Het is een mogelijkheid om zo te spelen, maar we kunnen ook met echte buitenspelers spelen."

In een column in De Telegraaf zei journalist Valentijn Driessen deze week dat 'uit de boezem van Heerenveen' geluiden klinken dat Olde Riekerink niet serieus wordt genomen door de spelersgroep. De oefenmeester noemt de column suggestief. "Ik heb de column niet gelezen. Ik vind dat we meer punten hadden moeten pakken en ik vind het een verplichting om thuiswedstrijden aantrekkelijker te laten verlopen. Daar ligt onze focus."

FCUpdate.nl is genomineerd voor 'Website van het Jaar'. Help jij ons aan die eervolle titel? Stem hier!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen