Slutsky wil mentaliteit zien bij Vitesse: "Wordt een straatgevecht"

5 oktober 2018, 14:49

Leonid Slutsky wil dat zijn spelers komend weekend ondanks alle tegenslagen in de vorm van schorsingen en blessures vechten als leeuwen tegen Heracles Almelo. De oefenmeester neemt geen genoegen met de gewone inzet van zijn spelers. "Dit gaat meer om de trots dan om de kwaliteit van de wedstrijd. Dit wordt een straatgevecht. Er zijn geen regels, maar er moet gewonnen worden."

Dat vertelde hij tegenover Omroep Gelderland. "Als we teamspirit en karakter tonen is dat soms belangrijker dan kwaliteit", vertelt hij over de waslijst aan afwezigen, waarop onder anderen Martin Ødegaard, Thomas Bruns, Charly Musonda en Tim Matavz staan. Laatstgenoemde wordt vervangen door Oussama Darfalou, ondanks dat hij afgelopen week met griep kampte. Bryan Linssen kan vermoedelijk meedoen, Roy Beerens waarschijnlijk nog niet.

Tegen Heracles wordt het een pittig karwei, verwacht de Rus. Ze doen het namelijk uitstekend in de Eredivisie. Slutsky: "Maar voor mij is het absoluut geen verrassing. Ze hebben een nieuwe coach, veel nieuwe spelers en doen het daarmee goed. Ze staan vierde in de competitie en versloegen ook AZ."

Lees ook: Slutsky vertrouwt bij afwezigheid van Matavz op spits Darfalou

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen